Van de automatische stand af en volledige controle over je fotocamera in

slechts 3 avonden

03
Dagen
06
Uren
55
Minuten
41
Seconden

Wil jij ook graag creatief aan de slag en vind je fotograferen leuk, maar lukt het je toch niet altijd om de foto zo te maken zoals je heb vooraf in je hoofd had?

Zou jij dan ook graag meer uit je camera willen halen, maar fotografeer je nu voornamelijk op de automatische stand?

Je weet dat je nog veel betere foto's zou kunnen maken als je wat meer controle had over de knoppen op je camera, alleen er zitten er zoveel op dat het je al duizelt als je er alleen al naar kijkt. 

Herkenbaar?

Dan is deze workshop waarschijnlijk iets voor jou. 

Wat houd de workshop in?

Online workshop via Zoom

Tijdens 3 avonden ga ik je meer leren over het bedienen van je camera. Ik geef theorieles over hoe je in verschillende situaties mooie foto's kunt maken. De training is online, maar wel interactief en omdat we met maximaal 10 personen zijn is er genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. We gaan dan ook samen op jouw eigen camera kijken waar de belangrijkste knoppen zitten. Daarnaast krijg je toegang tot de online trainingsportal waar alles wat we besproken hebben online is terug te vinden.

Online trainingsportal 

Naast de live avonden ontvang je ook toegang tot de online trainingsportal. In deze online omgeving kun je alles terugvinden wat we tijdens de avonden hebben besproken in lessen per onderwerp met daarbij geschreven tekst en uitleg + eventueel video's.

Je behoud ook na de 3 trainingsavonden toegang tot deze portal, dus je kunt altijd iets terug blijven zoeken ook lang nadat de 3 avonden voorbij zijn.

Feedback

Fotograferen leer je door te doen. Daarom krijg je huiswerk mee waar je zelf thuis mee aan de slag kunt. Geen taaie kost, maar leuke fotografie opdrachten waarmee je de theorie van de avonden in de praktijk brengt. Jouw uitwerking van deze opdrachten kun je delen in een besloten Facebook groep waar alleen de mensen uit deze training toegang toe hebben. In deze Facebook groep gaan we respectvol met elkaar om, het is een veilige omgeving waarin je op een positieve manier feedback van mij ontvangt. 

Tijdens de tweede en de derde les zal ook een gedeelte ingericht worden voor het klassikaal bespreken van ieders foto's. Je krijgt dus niet alleen feedback in de Facebook groep, maar ook tijdens de live avonden gaan we in op de eerder gemaakte foto´s naar aanleiding van de huiswerkopdrachten. We bespreken dan wat er goed was en waar eventueel nog ruimte is voor verbetering. 

Belangrijke data 

De workshop vindt plaats op 3 avonden:

Donderdag 11 februari 2021

Donderdag 18 februari 2021

Donderdag 25 februari 2021

Van 19 tot 21 uur. 

Zorg ervoor dat je er live bij bent, want dan kun je ook echt meedoen en leer je er het meeste van. De lessen zullen ook opgenomen worden en vervolgens na afloop gedeeld in de besloten Facebook groep zodat je het nog terug kunt kijken.

Pup 1
Pup 2

Wil jij ook leren hoe je een foto maakt met een mooie wazige achtergrond?

Of wil jij juist leren hoe je een scherpe actiefoto maakt? Hieronder een aantal onderwerpen die tijdens de workshop aan bod zullen komen

  • Wat is de belichtingsdriehoek?
  • Wat is scherptediepte in een foto?
  • Hoe kan ik een snel onderwerp bevriezen in een foto? 
  • Waar moet ik op letten bij een portretfoto?
  • Waar moet ik op letten in de compositie?
  • En nog veel meer...

Geef je nu op voor de workshop

Enthousiast geworden? Wacht niet langer en boek nu jouw plekje voor de workshop, Er zijn slechts 10 plekjes vrij en we starten op donderdag 11 februari, de 3 avonden kosten samen € 175,- inclusief BTW.

De avonden zijn: donderdag 11 februari, donderdag 18 februari en donderdag 25 februari 2021.

Wees er snel bij en claim jouw plekje. 

03
Dagen
06
Uren
55
Minuten
41
Seconden
Jongen

Klant ervaringen:

Reus

Heldere en duidelijke uitleg

Fijne middag gehad met Kelly waarbij ik helder en duidelijk uitleg kreeg over het gebruik van mijn fotocamera en tenslotte heeft ze ook nog eens een prachtige foto serie gemaakt van mijn hond. Heel blij mee!

Frieda de Pfeffer

Zonsverduistering

Kelly Groenestijn  //  Fotograaf


Fotograferen is mijn passie. Als ik een camera in mijn handen heb ga ik helemaal op in het hier en nu. Wanneer ik door de lens kijk ben ik continu opzoek naar het mooiste, meest ontroerende of kwetsbare moment. Ik probeer het onderwerp op de foto er zo puur mogelijk op te zetten. Fotografie is voor mij een vorm van kunst en bij iedere fotoshoot is het mijn doel foto´s te schieten die een plekje verdienen als vergroting op de muur. 


Naast fotograferen is paardrijden mijn grootste hobby. Ik heb zelf een IJslands paard, Drifandi. Waarmee ik al veel uren heb doorgebracht in de bossen van de Loonse en Drunense duinen. Hier kan ik ontzettend van genieten en dit is voor mij echt ontspannen.  

Kelly Groenestijn

De workshop in het kort

01

Avond 1 We beginnen met een voorstelronde en vervolgens beginnen we met de theorie. Er is een groot beeldscherm aanwezig waardoor alles voor iedereen makkelijk te volgen is. De eerste avond zal met name de uitleg van de belichtingsdriehoek aan bod komen. Tijdens de theorie is er ook ruimte voor vragen en aan het einde van de les zal ik de eerste fotografie opdracht toelichten.

02

Avond 2 We beginnen met het bespreken van ieders resultaten van de fotografie opdracht. Vervolgens gaan we dieper in op een stukje theorie en is er uiteraard voldoende ruimte voor vragen. Deze les gaan we o.a. dieper in op het fotograferen van bewegende onderwerpen en zal ik meer vertellen over de verschillende mogelijkheden m.b.t. de compositie van je foto.

Aan het einde van de les zal ik de tweede fotografie opdracht uitleggen. 

03

Avond 3 Deze laatste avond zal ik meer vertellen over witbalans en over het fotograferen met verschillende typen licht. We zullen de tweede fotografie opdracht bespreken en ik zal ook nog wat onderwerpen aansnijden waar jullie tijdens de cursus van aangegeven hebben, er meer over te willen weten. Als afsluiting van de cursus ontvangen jullie nog een deelname certificaat. 

Controle over je camera in 2021

Leer in 3 avonden hoe jij zelf de mooiste foto's maakt

en krijg volledige controle over je camera voor

slechts € 175,- in totaal inclusief BTW.


De workshop is op 3 avonden.

Donderdag 11 februari 2021

Donderdag 18 februari 2021

Donderdag 25 februari 2021


van 19 tot 21 uur via Zoom


Ben jij er ook bij?


Meisje

Veel gestelde vragen

Wanneer is de workshop?

Wat is het tarief van deze workshop?

Ik heb geen spiegelreflexcamera is dat een probleem?

Moet ik al een beetje weten hoe mijn camera werkt?

Hoe werkt de online portal en hoelang behoud ik toegang tot de portal?

Waar is de workshop?

Wat als ik niet alle avonden kan?

Wat moet ik meenemen naar de workshop?

Hoe zit het met de online Facebook groep?

Ik ben al een gevorderde fotograaf, kan ik dan ook meedoen?

Wacht niet langer haal vanaf nu het maximale uit je camera en uit jezelf!

Enthousiast geworden? 

Twijfel dan niet langer en geef je nu op voor deze fotografie workshop

03
Dagen
06
Uren
55
Minuten
41
Seconden

Copyright 2021, Kelly Groenestijn Fotografie