Gelukt! Je betaling is succesvol ontvangen!

Leuk dat je mee doet!

Super leuk dat je mee wilt doen met de workshop fotografie! Ik heb er al heel veel zin in en we gaan er een leuke ervaring van maken. 

Welke stappen volgen nu?

1.   Je kunt gelijk inloggen met de net door jouzelf aangemaakte inlog gegevens voor je account. De inlog pagina vind je hier: http://zelflerenfotograferen.nl/trainingen/workshop-controle-over-je-camera/

LET OP: je hebt nog niet direct toegang tot de hele online omgeving, na afloop van iedere workshop avond, ontvang je toegang tot een extra deel van de training.  

2.   Lukt het niet om in te loggen? Dan is er misschien iets mis gegaan. Stuur mij is dat geval een mailtje via: info@kellygroenestijn.nl en dan zorg ik ervoor dat je alsnog toegang ontvangt tot de online omgeving.

3.   Je ontvangt per mail een link van mij naar de 3 online Zoom avonden.

4.   Ik stuur je een mail met alle informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden op de online workshop avonden en ik stuur je ook een link naar de besloten Facebook groep.

Tot snel!

Copyright 2021, Kelly Groenestijn Fotografie